Vinn stort!

Kanske har du hört uttrycket att det spelar ingen roll om du vinner, det är deltagandet som räknas. Självklart kan det vara kul att spela för avkoppling och nöjes skull. Men köper man en eller flera lotter vill man vinna.

Jackpottar i världen är många och stora. År 2017 vann en person från Massachusetts 758 miljoner dollar, lottovinst, vilken lycka det måste ha varit! Men först kommer nog chocken, och sen kan man nog glädjas åt att man har vunnit. Det finns flera olika lottospel, vi har PowerBall, MegaMillions, EuroMillions, EuroJackpot och SuperEnaLotto. Dessa spel har de högsta vinsterna och har inget jackpot-tak, vilket innebär att deras jackpottar kan bli hur stora som helst.

Du kanske tror att du måste spela utomlands för att ha störst möjligheter att ta hem en Jackpott, men så är inte fallet. I Sverige kan man spela på Lotto eller Lotto med Joker vilket kan ge dig chansen att vinna Drömvinsten. 2013 delades den största Drömvinsten ut i Sverige, vinnaren tog hem en vinst på 237.697528kr. Det är den största vinsten i Sverige, men pengarna haglar in över många fler vinnare som kammar hem vinster över miljonen flera gånger om året. Dessa vinster är inte med i statistiken över största vinster, men de ger dig möjligheten att vinna stort och inte bara några kronor.

Den allra största PowerBall-vinsten var på $1,586,400,000.00 och delades ut 2016 i USA till en ensam vinnare som spelat på PowerBall. Detta spel har dragning onsdagar och lördagar varje vecka och deras Jackpott fortsätter att växa. Om ingen tar hem potten under en vecka flyttas alltså pengarna till nästa dragning, tills det till slut är någon lycklig vinnare som tar hem spelet och upplever sitt livs största och bästa ögonblick i livet. Självklart har det delats ut miljoner under årens gång men den största vinsten 2018 var på 533 miljoner och spelaren spelade på MegaMillions.

I världen finns det många spelsajter som delar ut betydligt mycket mer i deras jackpottar än i Sverige, och du kan köpa lotter även till dessa spel. Fundera på att gå via ett ombud i Sverige som kan hjälpa dig. Finner du inte det lotteriet du vill delta vid på någon sajt i Sverige så kontaktar du bolaget själv genom deras hemsida för att delta vid deras dragning.

Så testa och spela, sprid ut dina chanser och testa olika lottospel. Det ökar chanserna till att ta hem en Jackpott!