En plan eller strategi tar dig längre

Kanske tror du enbart på slumpen, du förlitar dig på högre makter eller ödet. Kanske tror du inte att det finns något du kan gör för att utveckla ditt spelande. Vad du än tror på så måste du även våga chansa för att komma någonstans. Det gäller även visst spelande. För chansar man inte, tar man inga risker, kommer man heller aldrig att kunna vinna något.

Men självklart finns det de, du kan ju i alla fall försöka ha en strategisk plan eller lite logiskt tänkande. Kanske spelar du på lotto och tänker att i ett sådant spel där en dator väljer ut de vinnande numren så kommer du inte att kunna förutspå vilka nummer som kommer att komma upp. Men genom att fördela dina chanser ökar även dina möjligheter. Låt oss säga att du ska välja 7 nummer. Dessa nummer kan vara någonstans mellan 1-35, sannolikheten att dessa nummer kommer alla sju i följd är minimal. Du måste alltså sprida ut dem, någorlunda. Så satsa inte på att 1,2,3,4,5,6, och 7 kommer eller någon annan helgardering av ett tiotal. Du måste våga chansa, tro på att det fungerar.

Tyvärr är sannolikheten att man vinner väldigt liten, men den är helt obefintlig om man inte vågar spela. Man kan inte säga att man inte har chansen att vinna om man faktiskt inte ens försöker. Man kommer långt med viljan. Men genom att ha en strategisk plan,strategi ett startkapital och självklart en aning om vad spelet går ut på så kommer man att vara ett steg närmare Jackpotten.

Börja med att bestämma dig för vilket eller vilka spel som du vill spela på. Här är det inte en poäng att fördela ut hela kapitalet till olika spelbolag och hoppas på vinst på första försöket. Här gäller det att skapa de bästa förutsättningarna under en längre tid. Kanske tar du hjälp av någon online sajt som hjälper dig att fördela de nummer du vill spela på. Med det menar jag att har du ett gäng nummer som du vill spela på kan en dator välja ut olika kombinationer med dessa nummer för att ge dig olika möjligheter att vinna. Kanske väljer du alltid födelsedagar, kända fotbollsspelares matchnummer eller något annat som du anser för tur med sig.

När du i alla fall har valt vad du vill spela, lär dig spelet. Är det betting, odds, poker eller lotto? Det spelar ingen roll, du måste bli insatt i spelet. Du måste förstå reglerna, förstå förutsättningarna och räkna med att få öva innan du säkert kommer att lyckas. Att ha ett startkapital är en av de viktigaste sakerna för att kunna vinna. Självklart kan du spela olika spel där man inte vinner något annat än äran, men ska du kunna vinna riktiga pengar behöver du vara villig att sätta in ett startkapital. Välj ut hur mycket du kan avvara i månaden för ditt spelande, sätt alltså en budget. Tänker du spela på samma sajt, spel eller lottorad under flera veckor, investera lite tid i valet av nummer och säkra ditt deltagande genom att betala in flera veckor i taget.

Det finns alltså inga tydliga strategier för spelandet, man måste vara villig att lära sig själv, öva och öva. Man måste ha tålamod, ett litet startkapital och sedan är det bara att hålla tummarna och hoppas att det står i skrivet i stjärnorna att just du ska vinna.